8GB Extra op Dropbox (gratis)

Door filenox op zaterdag 24 december 2011 17:36 - Reacties (84)
Categorie: Internet, Views: 31.594

Dat mijn vorig blog niet helemaal Tweakblog waardig was kan wel eens kloppen, via dit blogpost wil ik dat graag goedmaken. Ik zal namelijk stap per stap uitleggen hoe je op korte termijn 8GB bij Dropbox krijgt. Dit proces duurt ongeveer een kwartiertje*. De credits gaan naar croontje voor het linken naar het artikel op Lifehacker.com. Ik ben slechts een extra medium om de tip te verspreiden ;)

*E-mail wachttijden niet inbegrepen, net als het wachten op clicks.

Wat is Dropbox?

Dropbox is een dienst waarmee je op verschillende apparaten bestanden kunt synchroniseren. Zo kan je bijvoorbeeld een Dropbox-map aanmaken met schoolwerk in die altijd dezelfde inhoud heeft op je desktop, je laptop en zelfs je smartphone. Op school kan je Dropbox dan benaderen via www.dropbox.comHet enige probleem is dat je standaard maar 2GB krijgt. Voor sommige is dit genoeg, voor andere net te weinig. Gelukkig geeft Dropbox de mogelijkheid om je opslagruimte uit te breiden naar 50GB maar dat kost zo'n 10euro per maand. Een andere manier om je opslagruimte te vergroten is er voor zorgen dat andere gebruikers ook Dropbox gaan gebruiken, reclame verspeiden dus. Voor elke persoon die jij uitnodigt en Dropbox installeert krijg je 250MB extra. Voor 8GB zou je dus 32 mensen moeten uitnodigen, een hele hoop dus.

Twee opties..

Je hebt dus twee keuzes. Optie 1: zoek 32 mensen die Dropbox nodig hebben.

Optie 2: je laat Google voor je zoeken wie er Dropbox nodig heeft dankzij een advertentie ;). Een advertentie waar je Dropbox prijst en linkt naar de je referral-link. Als gebruikers via deze link registreren en installeren krijg je namelijk die 250MB! Via deze manier maak je Google gelukkig, de persoon die zocht via Google, Dropbox en jezelf! Een winwinwinwin situatie dus. :7

Eerst ga je een advertentie moeten plaatsen via Google, dit kost normaal een hoop geld maar dankzij deze link krijg je 50 euro gratis Adwords-geld (tijdelijke aanbieding!). Na het invullen van het formulier zul je even moeten wachten tot je je promotiecode krijgt gemailed, als dat klaar is ga je naar de Google Adwords pagina. Daar klik je op facturering en voeg je je code in. Nu kan je bij Facturering zien dat je over 50euro aan budget beschikt.

Nu we het geld hebben kunnen we beginnen met het maken van een campagne.
Klik om te beginnen op Campagnes, Nieuwe Campagne. We komen hier uit:
http://tweakers.net/ext/f/cggCePyNxjrK73tFuHYTDnat/medium.png
Op deze pagina kan je verschillende opties selecteren voor je campagne. Bijvoorbeeld in welke landen ze zichtbaar moet zijn, welke apparaten en het budget. Hier kan je een beetje mee tweaken. De zaken die ik heb veranderd zijn de locaties (-> Alle Landen -> Voorgestelde talen) en het budget op 20euro per dag gezet. Om naar de volgende pagina te gaan klik je op Opslaan en doorgaan.

We bevinden ons nu op de advertentiegroep-pagina. Hier kan je letter per letter kiezen hoe je advertentie eruit ziet. Dit voorbeeld zal wel werken:
http://tweakers.net/ext/f/9iCK4gcyfQalcsZKahnrcrch/full.png
Als je vervolgens naar beneden scrolt kan je de zoekwoorden kiezen, deze kan je best door Google zelf laten kiezen (zie rechter kolom). Onderaan de pagina moet je nog een Maximum kosten per klik-bedrag invoeren. Sommige kiezen voor een laag getal (0,05 eurocent), sommige voor wat hoger (95cent), ik ben voor de 95cent gegaan.

Vervolgens klik je beneden op opslaan en je bent klaar. Het enige wat je nu moet doen is wachten ;) Veel plezier met de extra gigabytes! :) De studenten onder ons kunnen daarbij ook naar www.dropbox.com/edu surfen en daar hun mailadres invullen. Op deze manier krijg je 500MB per referral in plaats van 250 :)

http://codecaster.nl/got/rmb/star1.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star2.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star3.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star4.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star5.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/stats.gif (credits to Codecaster)

Volgende: [Updated] Tweakers.net nostalgie 01-'12 [Updated] Tweakers.net nostalgie
Volgende: Remote control via Mail.app 12-'11 Remote control via Mail.app

Reacties


Door Tweakers user !GN!T!ON, zaterdag 24 december 2011 17:55

ik vind box.com eigenlijk veel lekkerder werken dan dropbox, mischien iets om eens naar te kijken ;)

Door Tweakers user filenox, zaterdag 24 december 2011 18:06

Het lijkt dat box.com alleen beschikt over een webinterface (ik kan het fout hebben) terwijl dropbox mooi voor een systeemintegratie zorgt in Windows, OSX en zelfs Linux. :)

Door Tweakers user diedazz, zaterdag 24 december 2011 18:30

Leuk, maar hoelang heeft het geduurd voordat die 50 EUR op jouw account stond? Ik heb het een kwartiertje geleden geactiveerd, email binnen en alles. De pagina zegt nog "Get $75 free advertising" maar ik vind het wat lang duren...

Door Tweakers user Lemming, zaterdag 24 december 2011 18:57

filenox schreef op zaterdag 24 december 2011 @ 18:06:
Het lijkt dat box.com alleen beschikt over een webinterface (ik kan het fout hebben) terwijl dropbox mooi voor een systeemintegratie zorgt in Windows, OSX en zelfs Linux. :)
En ook android en ios

Door Tweakers user filenox, zaterdag 24 december 2011 19:14

diedazz schreef op zaterdag 24 december 2011 @ 18:30:
Leuk, maar hoelang heeft het geduurd voordat die 50 EUR op jouw account stond? Ik heb het een kwartiertje geleden geactiveerd, email binnen en alles. De pagina zegt nog "Get $75 free advertising" maar ik vind het wat lang duren...
Je moet wachten op een mail met een couponcode in, en ja dit kan een tijdje duren...

Door Tweakers user Thralas, zaterdag 24 december 2011 19:57

Ik heb inmiddels 2 accounts voorzien van 32 referrals dmv. AdWords; wat ervaringen:

- De eerste maal (oktober) wist ik m'n clicks voor 0,01/click te krijgen
- Tweede keer (november) was vele malen lastiger, over meerdere dagen alsnog gelukt voor 0,02/click.

Als je uiteindelijk echt 0,95 per click betaalt, dan heb je de verkeerde zoekwoorden. Ik heb wat geexperimenteerd en haalde het beste resultaat met "download dropbox" en "dropbox download" (inclusief quotes, dan matched hij alleen de EXACTE search phrase).

Ook in mijn advertentie zelf had ik in de title "Download dropbox" staan. Hiermee behaalde ik een clickthrough ratio van 32%(!). Redenering is simpel; er zijn meer dan voldoende mensen die specifiek(!) op zoek zijn naar dropbox, dus dan heb je waarschijnlijk meer succes met getargete keywords ipv. het generieke "Free online storage".

Door Tweakers user godofal, zondag 25 december 2011 01:19

thanks! gebruik dropbox nu al een tijdje, vooral om m'n eigen omgeving overal binnen 10 minuten beschikbaar te hebben en ipv een USB stickie om wat bestandjes over te smijten tussen computers :D
nu kan ik het ook een stukje als backup gebruiken :P

Door Tweakers user mrc4nl, zondag 25 december 2011 01:35

nice. leuk dat dit kan. maar minder practish.

ik heb adsl 1 gb UPLOADEN duurt mij iets te lang.
tot de tijd dat ik glasvezel in mn 430 inwoner middle of nowhere dorpje heb,
blijf ik gewoon backuppen op traditionele wijze.

en ja je kan via dropbox bestanden uitwisselen, maar ik gebruik liever voor 1 bestand, veel downloaders liever skydrive. :)

voor documenten is dropbox het handigst.

Door Tweakers user filenox, zondag 25 december 2011 11:49

Ik denk niet dat Dropbox is ontworpen als back-up dienst. De uploadsnelheid is inderdaad veel te traag, misschien is deze bij de betaalversie hoger, geen idee. Voor documenten, muziek etc blijft het in ieder geval een fantastisch product met als grootste voordeel tov de concurrentie: het werkt op elk platform :)

[Reactie gewijzigd op zondag 25 december 2011 11:50]


Door Tweakers user Wolfos, zondag 25 december 2011 11:57

filenox schreef op zondag 25 december 2011 @ 11:49:
Ik denk niet dat Dropbox is ontworpen als back-up dienst. De uploadsnelheid is inderdaad veel te traag, misschien is deze bij de betaalversie hoger, geen idee. Voor documenten, muziek etc blijft het in ieder geval een fantastisch product met als grootste voordeel tov de concurrentie: het werkt op elk platform :)
Ik zou inderdaad graag betalen voor een hogere up/downloadsnelheid. Soms duurt het uren om 500MB te syncen, en ik sync nou eenmaal grote dingen.

Door Tweakers user Crazy D, zondag 25 december 2011 11:58

Standaard staat dropbox op 10kb/s upload ingesteld maar dit kun je verhogen. Mijn ADSL upload is niet zo snel zodat ik een max in de upload kan zien, maar 70kb/s werkt gewoon prima. Het werkt prima als online backup maar je moet wel nadenken wat je backupt. Een Apple TimeMachine backup is het niet voor geschikt. Wel om foto's en documenten op te plaatsen, of je nu werkt vanuit My Documents of vanuit je Dropbox map dat is om het even.

Door Tweakers user filenox, zondag 25 december 2011 12:02

10KB/sec lijkt me wat weinig, hier is de uploadsnelheid zo'n 40KB/sec :)

Even een een update over de uploadsnelheid: standaard staat er ingesteld dat deze automatisch gelimiteerd moet worden. Bij deze instelling werden de bestanden bij mij met zo'n 40KB/sec verzonden. Indien ik de instelling 'Don't Limit' kies gaat hij uploaden met een snelheid van 300KB/sec, een wereld van verschil dus!

[Reactie gewijzigd op zondag 25 december 2011 12:08]


Door Tweakers user chaser, zondag 25 december 2011 12:04

Ik zat toevallig gisteravond nog even te kijken naar wat alternatieven voor dropbox en ik kwam uit bij Ubuntu one
5GB en ook ios en android word ondersteunt
Heb het zelf nog niet getest mar lijkt mij een goed alternatief

Door Tweakers user Precision, zondag 25 december 2011 12:06

Ik gebruik dropbox om ebooks te lezen. Je kunt in calibre verbinding maken met een folder (dropbox) als device en zo je boeken erop zetten. Op je smartphone export je desbetreffende ebooks naar je sd kaart en vanuit aldiko kan je ze lezen. Naar jezelf mailen wordt op den duur ook zo'n gedoe, als ik planningen/roosters oid nodig heb pleur ik ze ook gewoon op dropbox en bekijk ze op m'n android

Door Tweakers user Wolfos, zondag 25 december 2011 12:18

Crazy D schreef op zondag 25 december 2011 @ 11:58:
Standaard staat dropbox op 10kb/s upload ingesteld maar dit kun je verhogen. Mijn ADSL upload is niet zo snel zodat ik een max in de upload kan zien, maar 70kb/s werkt gewoon prima. Het werkt prima als online backup maar je moet wel nadenken wat je backupt. Een Apple TimeMachine backup is het niet voor geschikt. Wel om foto's en documenten op te plaatsen, of je nu werkt vanuit My Documents of vanuit je Dropbox map dat is om het even.
Bij mij stonden ze allebei al op unlimited, zou het graag wat sneller zien dan de gebruikelijke 20KB/s. Vooral het downloaden.

Door Tweakers user filenox, zondag 25 december 2011 12:18

Wolfos schreef op zondag 25 december 2011 @ 12:18:
[...]


Bij mij stonden ze allebei al op unlimited, zou het graag wat sneller zien dan de gebruikelijke 20KB/s. Vooral het downloaden.
Gaat de snelheid omhoog bij deze build? http://forums.dropbox.com/topic.php?id=50250

Door Tweakers user DylanE, zondag 25 december 2011 13:05

Wolfos schreef op zondag 25 december 2011 @ 12:18:
[...]


Bij mij stonden ze allebei al op unlimited, zou het graag wat sneller zien dan de gebruikelijke 20KB/s. Vooral het downloaden.
Ik haal upload makkelijk meer dan 100kb/s, ik heb ook nooit wat verandert aan de instellingen. Download snelheid heb ik geen idee van..

Door Tweakers user MrTuur, zondag 25 december 2011 13:46

Ik up met 100kb/s (mijn lijn max) en download met 800kb/s (lijn max) en heb ook nooit wat aan de instellingen aangepast. Wel stel ik local sync in zodat bestanden eerst local-local gesynchroniseerd worden ipv local-server-local

Goede blogpost. heb die google adwords link gebruikt. gister al maar nog geen mail binnen. Zal wel eerst goedgekeurd moeten worden. Zie het volgende weekw el ff aan en anders op een ander mailadres nog maar eens proberen

[Reactie gewijzigd op zondag 25 december 2011 13:48]


Door Tweakers user filenox, zondag 25 december 2011 14:36

Ik heb even mijn mailbox gechecked en het blijkt dat ik 3 dagen heb moeten wachten op de couponcode.

Door Tweakers user diedazz, zondag 25 december 2011 16:34

filenox schreef op zondag 25 december 2011 @ 14:36:
Ik heb even mijn mailbox gechecked en het blijkt dat ik 3 dagen heb moeten wachten op de couponcode.
Daar vreesde ik ook al voor, toch bedankt dat je het heb gechecked. Hier een dag later is het ook nog niet binnen, maar we zitten dan ook in die geweldige feestelijke periode :P
I'll keep y'all posted!

Door Tweakers user Swelson, zondag 25 december 2011 18:21

Goede tips, kudos!

Door Tweakers user Gropah, zondag 25 december 2011 23:47

Geweldig gevonden :)

Kan ik zeker wel gebruiken

Door Tweakers user Orian, maandag 26 december 2011 11:38

Bedankt voor de tip! Ik zit alleen op lifehacker te kijken, en daar hebben ze het over creditcards die je moet aanmelden. Ik heb die niet, maar is deze truck dan wel mogelijk (heb de code nog niet binnen, dus kan het niet proberen)?

Door Tweakers user filenox, maandag 26 december 2011 11:42

Orian schreef op maandag 26 december 2011 @ 11:38:
Bedankt voor de tip! Ik zit alleen op lifehacker te kijken, en daar hebben ze het over creditcards die je moet aanmelden. Ik heb die niet, maar is deze truck dan wel mogelijk (heb de code nog niet binnen, dus kan het niet proberen)?
Maak je maar geen zorgen, je moet geen creditcard- of bankrekeningnummers opgeven ;)

[Reactie gewijzigd op maandag 26 december 2011 11:43]


Door Tweakers user supersnathan94, maandag 26 december 2011 12:57

wouw. dit is echt gewoon geniaal. een winwinwinwin situatie XD. hoe kom je erop. mooi post dit erg handig. hier gaan meer mensen van horen.

Door Tweakers user Satch, maandag 26 december 2011 13:06

top tip, gezien ik een student account heb kan ik zelfs tot 16GB aan gratis storage komen. Ik ga het ook proberen. :)

Door Tweakers user filenox, maandag 26 december 2011 15:04

Satch schreef op maandag 26 december 2011 @ 13:06:.. kan ik zelfs tot 16GB aan gratis storage komen...
Dat klopt ja :) Even wat informatie voor andere lezers: indien je van je schoolinstelling een mailadres hebt gekregen krijg je 500MB per referral ipv 250. Het enige wat je hoeft te doen is hier (https://www.dropbox.com/edu) je mailadres invullen :)

Door Tweakers user Matthew, maandag 26 december 2011 18:26

Wat ik doe als ik meer storage nodig heb is een vm opstarten met een live-cd en een wegwerp e-mailadres. Stuur uitnodiging naar wegwerp e-mailadres, Installeer dropbox op de vm en hupakeej.
Herhaal dit een paar keer.. Ik heb nu zo'n 5GB op dropbox en dat is voor mij nu voldoende :)
Tuurlijk duurt het eventjes, maar voor wat hoort wat uiteraard.

Door Tweakers user Joukea, dinsdag 27 december 2011 14:40

Bedankt! Binnen 5 minuten nu al 2 gb erbij ;) M'n advertentie loopt net een uurtje ofzow.

Door Tweakers user Orian, woensdag 28 december 2011 01:04

Hmm, nog geen reactie van google. Hopen dat ze dat toch nog een keertje doen :(

Door Tweakers user filenox, woensdag 28 december 2011 01:06

Volgens mij is dit geen automatisch proces en aangezien we ons nu bevinden in een periode van feestdagen zal het personeel bij Google ook niet 100% aanwezig zijn :)

Door Tweakers user oddish2211, woensdag 28 december 2011 17:05

nou, ik moet zeggen dat dit geweldig werkt :P
ik had vanmiddag m'n campagne gestart en ik heb nu al 4.5GB.

Door Tweakers user Afvalzak, woensdag 28 december 2011 19:30

Inderdaad werkt erg goed!
Vandaag ook zo'n 4 gb erbij, en nog 5 mensen die de tool nog moeten installeren!

Door Tweakers user Mad-Monkey, woensdag 28 december 2011 22:07

misschien zijn er teveel tweakers bezig want sinds dat goede begin is het bij mij doodgevallen :/ ik ging wel lekker met een paar GB erbij maar na de eerste paar uur, wel clicks geen registraties :(

Door Tweakers user Hakker, woensdag 28 december 2011 22:15

de truc is al oud heb het al een hele tijd geleden gedaan en toen ging het voor minder dan de kosten die ik nu erover hoor maar het werkt zeker. ik was voor iets van 15 euro aan google voucher ads kwijt een maat van mij was tegen de 40 euro 2 weken geleden kwijt. maar het werkt zeker.

Door Tweakers user filenox, woensdag 28 december 2011 22:37

Hakker schreef op woensdag 28 december 2011 @ 22:15:
de truc is al oud heb het al een hele tijd geleden gedaan en toen ging het voor minder dan de kosten die ik nu erover hoor maar het werkt zeker. ik was voor iets van 15 euro aan google voucher ads kwijt een maat van mij was tegen de 40 euro 2 weken geleden kwijt. maar het werkt zeker.
Zo een tips mag je altijd delen hoor, dan post ik 'm hier ook even :)

Door Tweakers user Orian, donderdag 29 december 2011 10:02

Ik heb helaas ook nog geen reactie van google gekregen :(. Zelfs niet in mijn spambox...

Door Tweakers user Toppertje, donderdag 29 december 2011 19:35

Code gister ontvangen, maar waar vul ik hem in?

Door Tweakers user filenox, donderdag 29 december 2011 19:42

Toppertje schreef op donderdag 29 december 2011 @ 19:35:
Code gister ontvangen, maar waar vul ik hem in?
Dit moest bij Facturering, de precieze stappen kan ik je niet geven aangezien de layout bij mijn Adwords nu anders is.

Door Tweakers user Satch, donderdag 29 december 2011 19:52

Is het eigenlijk belangrijk wat je invult bij het aanvragen van de 50 euro? Ik heb geloof ik een willekeurige websiteadres ingevuld als business website. En als business-e-mail m'n gmail. Als ze het controleren dan houdt het vast snel op.. :P

[Reactie gewijzigd op donderdag 29 december 2011 19:52]


Door Tweakers user Maxiootje, vrijdag 30 december 2011 21:16

Misschien een domme vraag maar bij het invullen van het formulier, wat moet je invullen bij je zakelijke website als je die niet hebt?

Door Tweakers user filenox, vrijdag 30 december 2011 21:17

Ik heb mijn blog ingevuld, ook geen zakelijke website dus volgens mij maakt het niet veel uit.

Door Tweakers user Maxiootje, vrijdag 30 december 2011 21:30

filenox schreef op vrijdag 30 december 2011 @ 21:17:
Ik heb mijn blog ingevuld, ook geen zakelijke website dus volgens mij maakt het niet veel uit.
Oke, bedankt voor het snelle antwoord! :)

Door Tweakers user bokkow, zaterdag 31 december 2011 01:43

filenox schreef op zondag 25 december 2011 @ 12:02:
10KB/sec lijkt me wat weinig, hier is de uploadsnelheid zo'n 40KB/sec :)

Even een een update over de uploadsnelheid: standaard staat er ingesteld dat deze automatisch gelimiteerd moet worden. Bij deze instelling werden de bestanden bij mij met zo'n 40KB/sec verzonden. Indien ik de instelling 'Don't Limit' kies gaat hij uploaden met een snelheid van 300KB/sec, een wereld van verschil dus!
Op school haalde ik makkelijk een upload van 1MB dus aan de restricties van Dropbox zal het niet gauw liggen.

Door Tweakers user Mad-Monkey, zondag 1 januari 2012 20:46

Satch schreef op donderdag 29 december 2011 @ 19:52:
Is het eigenlijk belangrijk wat je invult bij het aanvragen van de 50 euro? Ik heb geloof ik een willekeurige websiteadres ingevuld als business website. En als business-e-mail m'n gmail. Als ze het controleren dan houdt het vast snel op.. :P
grappig, mijn 2e poging dit te herhalen is mislukt omdat mijn account geblokkeerd is omdat ze het niet vertrouwden :), dus mijn advies is in ieder geval iets dat enigzins kan kloppen neer te zetten.

Door Tweakers user Orian, maandag 2 januari 2012 08:58

Het lijkt er inderdaad op dat je toch iets realistisch moet neerzetten. Ik had een link naar mijn GoT account gegeven, en geen reactie meer gekregen. Lijkt dus niet voldoende te zijn helaas.

Door Tweakers user filenox, maandag 2 januari 2012 16:32

Je moet nergens bevestigen dat het jouw website is dus volgens mij kan je gewoon de site nemen van een willekeurig bedrijf..

Door Tweakers user MaZeLe, donderdag 5 januari 2012 21:10

Op de dag van jouw blog een code aangevraagd, maar helaas tot op heden geen code gekregen... Het lijkt er inderdaad op alsof ze iets doorhebben :P

Door Tweakers user dieLange, zondag 8 januari 2012 23:09

Super tip, dank!

Ik had een paar weken geleden ook al geprobeerd een code aan te vragen, maar nooit ontvangen, en dus heb ik het vanmiddag maar iets anders gedaan.
Ik heb een promotiecode (zo eentje van ¤ 50,- uit een kvk magazine) geactiveerd, en daarna een campagne gestart.
Heb 13 zoekwoorden gebruikt die door Google standaard werden geadviseerd en 2 uurtjes (331 clicks, ¤ 18,86) verder had ik m'n 8 extra Gb...

Door Tweakers user Darkstone, maandag 9 januari 2012 01:29

¤18,86 :P

Ik ben op dit moment 60 cent kwijt en heb 6 referers binnen. In dit tempo heb ik over een week al mijn referers, voor ¤2,40. Hopelijk.

Ik ben student, dus dan kom ik op 18GB uit in totaal. Geen idee wat ik daarmee ga doen, maar dat is erg relaxt voor een gratis dienst. Je moet er alleen wat moeite voor doen.

En hier ook de naam van mijn blog als URL. Geen problemen, met een generieke URL kreeg ik geen antwoord.

Door Tweakers user Emrulez, donderdag 12 januari 2012 15:43

heb al 3 keer een aanvraag gedaan met mijn eigen .nl domein maar al 2 weken niks gehoord :(

Door Tweakers user filenox, donderdag 12 januari 2012 15:48

Misschien net daarom, 3 x is best veel voor 1 website :P

Door Tweakers user Emrulez, vrijdag 13 januari 2012 12:18

filenox schreef op donderdag 12 januari 2012 @ 15:48:
Misschien net daarom, 3 x is best veel voor 1 website :P
Heb de eerste keer 2 weken gewacht en toen pas nog een keer geprobeerd.

Door Tweakers user bóňbó, vrijdag 13 januari 2012 17:56

Gaaf, slim bedacht.

Heb het nu ook gedaan, zit op 7.5 van de 16gb (student). Wel erg raar, van 15:12 tot 15:31 elke paar minuten mensen (totaal 11), en nu al sinds 15:31 niks. Geen instellingen veranderd bij AdWords ook.

Door Tweakers user Satch, zondag 15 januari 2012 20:26

Tipje: Als je gewoon een adwords account aanmaakt er een paar dagen niks mee doet mailt Google je vanzelf met een coupon voor 50 euro gratis tegoed. Dat deden ze tenminste bij mij. M'n dropbox is dus inmiddels van 5,25GB naar 18,75GB gegaan.. :P Vannacht om 02.00 m'n advertentie campagne gestart en eigenlijk elke paar uur waren er wel een aantal mensen die dropbox geďnstalleerd hebben via mijn link. Ik heb 32 euro van m'n 50 euro tegoed verbruikt. Thanks nogmaals voor de tip filenox :)

Door Tweakers user Wartopia, maandag 16 januari 2012 11:12

Das mooi want wat ik ook doe ik vind geen tegoedbonne :'(

Door Tweakers user jooproo, donderdag 19 januari 2012 21:42

Wouw, werkt super!
Met 3 mailadressen een bon gevraagd, op geen 1 aangekomen. Wel een waarschuwing dat ik contact moest opnemen omdat ze meer informatie wilde ofzoo.
Had wel een een paar dagen geleden (lees afgelopen weekend) adwords account gemaakt, en kreeg vandaag een code voor 50 euro, omdat ik nog geen advertenties had geplaatst. Alsnog gelukt dus :D
inmiddels in 10 minuten tijd 6 mensen die met mijn link hebben geregistreerd.

Door Tweakers user Exxus, dinsdag 24 januari 2012 20:05

Het werkt inderdaad erg goed, tot mijn account geblokkeerd werd haha. Helaas maar op de helft gekomen van de benodigde 32 personen hierdoor :(

Hieronder de mail van google:

Beste AdWords-adverteerder,

Google stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze advertenties en aan het gebruiksgemak. We hebben onlangs vastgesteld dat uw bedrijf meerdere AdWords-accounts onderhoudt waarin tegelijkertijd advertenties worden vertoond voor dezelfde of vergelijkbare zoekwoorden en/of bedrijven.

Daarnaast geeft ons systeem aan dat sommige of alle van deze accounts zijn geopend met promotiecoupons die zijn bedoeld voor eenmalig gebruik per individu of bedrijf. Als gevolg hiervan hebben we uw AdWords-accounts opgeschort en willen u vragen geen nieuwe accounts te maken met promotiecoupons van AdWords die u in bezit heeft of die u nog zult ontvangen.

Door Tweakers user Loekie, dinsdag 31 januari 2012 18:23

Overigens is dropbox.com/free ook nog een optie om een paar MB te schrapen....

Door Tweakers user Ma®tin, zaterdag 4 februari 2012 13:47

Na het formulier voor adwords tegoed ingevuld te hebben, heb ik daar nooit meer wat van vernomen. (Ergens begin januari ingevuld)
Nu kocht ik gisteren het C'T magazine waarin zo'n voucher voor ¤50,- tegoed zat.
Dit deed me weer aan deze blog denken, dus vanmorgen nog een poging gewaagd.
De campagne aangemaakt, en nu 1,5 uur later al 3 aanmeldingen binnen.
Ik zeg dus; 'bedankt!'
:)

Edit: Ondertussen al 10 referrals ontvangen. (binnen 4 uur dus!)

[Reactie gewijzigd op zaterdag 4 februari 2012 15:37]


Door Tweakers user yannickie111, maandag 6 februari 2012 13:38

Dit werkt echt briljant goed!

http://tweakers.net/ext/f/LdbqNGwZq71jzaB3zFQvfG70/full.jpg

[Reactie gewijzigd op maandag 6 februari 2012 13:38]Door Tweakers user toxict, donderdag 9 februari 2012 13:30

Zo...heb ook een Ad aangemaakt...and now we wait...
Heb alleen het idee dat er helemaal niks gebeurd..
Ad Campaign staat er....50 euro op de balans gezet....dan moet ie toch lopen?

Door Tweakers user Smultie, dinsdag 28 februari 2012 07:35

Het lukt me maar niet om een AdWords coupon toegestuurd te krijgen vanuit Google.
Mocht iemand er nog eentje overhebben, ik zou een PM erg waarderen!

Door Tweakers user BlackGhostNL, dinsdag 28 februari 2012 17:13

Idd, na het registreren een paar dagen wachten met het plaatsen van een ad en je krijgt een mailtje van Google dat men je 50 euro geeft om te beginnen aangezien je nog niets hebt geplaatst en ze ''pushen'' hiermee.

Door Tweakers user Mas-ih, woensdag 21 maart 2012 19:45

Supre tip! Heb binnen 14 minuten 29 aanmeldingen gehad, heb dus nu ruim 18GB aan ruimte :)

[Reactie gewijzigd op woensdag 21 maart 2012 19:47]


Door Tweakers user Pistolebob, woensdag 28 maart 2012 16:51

Kan iemand mijn referal link in z'n adwords zetten?
Ik heb een studentenmailadres over waardoor je ruimte verdubbeld wordt via www.dropbox.com/edu

Door Tweakers user yannickie111, dinsdag 3 april 2012 12:39

Pistolebob schreef op woensdag 28 maart 2012 @ 16:51:
Kan iemand mijn referal link in z'n adwords zetten?
Ik heb een studentenmailadres over waardoor je ruimte verdubbeld wordt via www.dropbox.com/edu
Betaal maar voor je eigen adwords :P

Door Tweakers user thund3rball, zaterdag 28 april 2012 20:24

Het werkt nog steeds met een adworks 50 code die bij een IT tijdschrift zat! In een uurtje 11 referrals, waarvan 8 activeerden (8x500=4gb erbij).

Ik laat de rest van het adworks tegoed nog maar even actief staan :-)

update: in 12 uurtjes tijd 16gb verdient... zal nog wel een beetje bij komen van diegenen die dropbox nog moeten installeren. :-) kostte tot nu toe ongeveer 35 dollar tegoed.

[Reactie gewijzigd op zondag 29 april 2012 08:59]


Door Tweakers user Unflux, maandag 14 mei 2012 16:08

Ik heb nu 26gb arghh :+

Door Tweakers user Siparti, donderdag 17 mei 2012 17:56

Twee dagen geleden een ad gemaakt en na twee dagen nog 0 impressies, 4 uur geleden een nieuwe gemaakt en nog steeds geen impressies. Doe ik iets verkeerd?

Tegoed had ik via een coupon en staat op 'Current balance ($64.62) credit remaining', de ad staat op groen (enabled).

-edit- heb trouwens m'n budget op 8 dollar/dag en de CPC gisteren verhoogd van .5 naar .75 dollar.

[Reactie gewijzigd op donderdag 17 mei 2012 18:55]


Door Tweakers user Tim_ofzo, woensdag 20 juni 2012 22:38

Heb in 7 uur tijd al 4,5GB extra!
Ik gebruik ook een edu mail (van Maricopa, google maar eens: free edu mail maricopa)
zit nu op een totaal van 36.75 (Sense 3.6 en Sense 4.0 bonus gekregen met mijn HTC Sensation)

Door Tweakers user Svennetjee, donderdag 21 juni 2012 12:56

Kreeg per ongeluk twee coupons van Google, dus voor de liefhebber (wie het eerst komt wie het eerst maalt)

3VXK-ERXZ-BXJK-VUDU-UZY

Door Tweakers user tomtommie, dinsdag 31 juli 2012 23:26

Mocht iemand nog een code hebben, ik hou me aanbevolen, de link in de post is alleen voor US... aantal keer geprobeerd en steeds afgekeurd helaas.

Door Tweakers user filenox, woensdag 1 augustus 2012 00:11

Hier, en ook bij bovenstaande tweakers heeft hij al gewerkt, gewoon blijven proberen dus! :)

Door Tweakers user tomtommie, woensdag 1 augustus 2012 16:40

Wat hebben jullie dan ingevuld? Ik krijg steeds een mail terug dat ik ze moet bellen omdat er meer vragen zijn...

[Reactie gewijzigd op woensdag 1 augustus 2012 16:41]


Door Tweakers user filenox, woensdag 1 augustus 2012 16:42

Ik heb net een request gedaan, als ik iets binnen krijg stuur ik je de code via DM :)

Door Tweakers user daniel.benjamin, donderdag 2 augustus 2012 12:27

Dinsdag via Google AdWords de advertentie aangemaakt, exact volgens het voorbeeld. Krijg net een mail dat de advertentie is afgekeurd:

"[Trademarks] Trademark in Ad Content or Keyword Insertion: Due to trademark complaints, we don't allow advertisers to use certain trademarked terms or elements in the content of their Google AdWords campaigns unless they comply with our Reseller/Informational Site policy."

Trucje werkt niet meer?

Door Tweakers user daniel.benjamin, maandag 6 augustus 2012 19:55

Trucje werkt niet meer?

Door Tweakers user daniel.benjamin, woensdag 8 augustus 2012 09:21

Bij wie wordt de advertentie nog wel goedgekeurd?

Door Tweakers user daniel.benjamin, vrijdag 10 augustus 2012 09:17

Volgens mij is iedereen op vakantie :'(

Door Tweakers user tomtommie, woensdag 15 augustus 2012 16:53

Nee is mij nooit meer gelukt, heb uiteindelijk een coupon op ebay gekocht voor een dollar.

Door Tweakers user daniel.benjamin, zondag 19 augustus 2012 16:20

De coupon heb ik wel, maar wanneer ik de advertentie aanmaak (exact volgens het voorbeeld) wordt deze door Google afgekeurd i.v.m. trademarks.

Door Tweakers user daniel.benjamin, zaterdag 8 september 2012 12:05

Wie lukt het nog om een advertentie te maken?

Reageren is niet meer mogelijk