Mobile Vikings naar Nederland!

Door filenox op maandag 3 december 2012 10:04 - Reacties (13)
Categorie: Overige, Views: 8.656

Vandaag is het dan eindelijk zo ver, Mobile Vikings gaat Nederland veroveren! oOo

Maar Mobile Vikings, wat is dat? Mobile Vikings is een Belgische provider die de lijnen van Base (dochterbedrijf van KPN) gebruikt om in heel Belgie internet aan te bieden tegen lage prijzen.

Zo betaal je als Belg 15 euro per maand voor 2000 sms'en (1000 naar MV en 1000 naar andere netwerken) én 2GB mobiel internet! Sinds kort mogen we ook elke dag een uur gratis bellen naar andere Mobile Vikings. oOo

In Nederland zijn de voorwaarden anders, zo betaal je in NL iets meer en kan je (op dit moment) nog geen uur gratis bellen naar Mobile Vikings. Het is natuurlijk maar de vraag hoe lang dit zo gaat blijven. ;)

http://tweakers.net/ext/f/aBMcdPXlB6886XWpdv1U3eKM/full.png


Zoals ik al zei is het in Nederland wat duurder maar dat hangt er vanaf hoe je het bekijkt ;)
Mobile Vikings maakt namelijk gebruik van Vikingpoints. Deze punten zijn te verdienen door vrienden en kennissen ook MV te maken. Vervolgens kan je deze punten gebruiken om gratis te herladen!

Denk nu eens na, hoeveel vrienden ken jij met een slecht abonnement? Hoeveel vrienden ken jij die nu al Mobile Vikings zijn? Zorg ervoor dat ze Mobile Viking worden én ka-ching gratis herlaadbeurten! 1 vriend overtuigen = 1 gratis herlading!

Vergeet ook niet dat het geen abonnement is, alles is prepaid! Geen kleine lettertjes, geen opzegkosten oid, je stopt wanneer je wilt!

Buiten een voordelige prijs is er nog iets heel belangrijk, namelijk service. Deze is bij Mobile Vikings uitstekend te noemen. Je kan support verwachten via Twitter, Facebook (en zelfs nog telefonie). Dit uitstekende werk zal misschien ook beloond worden, hun Twitter-account is namelijk genomineerd bij de wedstrijd van Site van het Jaar. Bron


Vond je dit blogpost interessant, informatief of wil je me gewoon een pleziertje doen? Gebruik dan DEZE link om te registreren, zo verdien ik er namelijk ook wat Vikingpoints mee! :)


Volgende: Vikings, bestel nu gratis je SIM! 12-'12 Vikings, bestel nu gratis je SIM!
Volgende: Creepy Cameraman, de toekomst? 11-'12 Creepy Cameraman, de toekomst?

Reacties


Door Tweakers user i-chat, maandag 3 december 2012 10:17

25 euro per maand voor 1,5gb internet klinkt natuurlijk leuk... tot je erachter komt dat kpn zo gerig is (op hun nederlandse netwerk athanse) om je geen toegang te geven tot hs(d)pa en je die anderhalve g dus met een snelheid van max gprs of als je geluk hebt edge ....

ik moet het eerst zien en dan geloven voor ik in zee ga met zo virtueele toko.....

als het mijn tijd is ga ik wel met VF in overleg.. als je de lijkst met prijzen ziet voor vrienden en bekenden, dan kan er voor de reguliere markt iig genoeg af ... zeker nu ik ook een zakelijk abo naast 2 mobiele abo's mag verlengen....

Door Tweakers user filenox, maandag 3 december 2012 10:19

Hoe het zit met de dekking in Nederland weet ik niet maar in Belgie is de dekking de laatste jaren sterk verbeterd, het zou me verbazen dat dit in Nederland niet het geval zou zijn. Hier kan je wat kaartjes vergelijken ;)

Qua snelheid van die netwerken zit het ook wel goed trouwens. Ik ben zoals al kon denken ook Mobile Viking en ik haal met HSDPA 10mbit/sec (indoor), niet slecht lijkt me :)

[Reactie gewijzigd op maandag 3 december 2012 10:40]


Door Tweakers user IStealYourGun, maandag 3 december 2012 10:25

En toch doe je er goed aan om regelmatig eens rond te kijken. Zo heeft BASE sinds enkele weken een interessanter abonnement.

[Reactie gewijzigd op maandag 3 december 2012 10:27]


Door Tweakers user azerty, maandag 3 december 2012 12:13

IStealYourGun schreef op maandag 03 december 2012 @ 10:25:
En toch doe je er goed aan om regelmatig eens rond te kijken. Zo heeft BASE sinds enkele weken een interessanter abonnement.
Abonnement, maar wat als je nu geen maandelijkse kosten wilt? Ik persoonlijk wil niet elke maand verplicht x¤ kwijt zijn, dus is het prepaid. En het voordeel van MV tegenover andere formules is dat je de bonus nooit verliest als je eens een maandje overslaat :)

Door Tweakers user IStealYourGun, maandag 3 december 2012 14:12

wsitedesign schreef op maandag 03 december 2012 @ 12:13:
[...]


Abonnement, maar wat als je nu geen maandelijkse kosten wilt?
Niet wil of niet nodig hebt? Maakt toch een verschil. Als je elke maand moet herladen bij MV zou ik echt wel eens kijken naar een abonnement. Natuurlijk, als je af en toe eens een maand hebt waar je niet moet herladen, dan blijft een pre-paid de beste keuze.

Door Tweakers user azerty, maandag 3 december 2012 15:53

Het is niet nodig, ik kan geregeld een maand overslaan :p

Door Tweakers user filenox, maandag 3 december 2012 16:02

Elke keer als je herlaad krijg je voor een maand 2000 smsen, gratis bellen & 2GB data.
Als je na die maand niet nog eens herlaad heb je gewoon 15/25/.. euro op je simkaart waar je tegen betaling kan smsen/surfen/bellen.

Door Tweakers user Jeroenneman, maandag 3 december 2012 18:48

Dan heb ik toch liever de Belgische tarieven... en meer GB, en minder betalen.

Door Tweakers user filenox, maandag 3 december 2012 19:35

+ Minder kans om nog mensen te vinden die MV willen worden, in Belgie is zowat het maximum van mogelijke klanten bereikt. In Nederland heb je dat 'probleem' niet.

Veel vrienden MV maken = veel gratis herlaadbeurten

Door Tweakers user Remz, maandag 3 december 2012 20:16

Voor een prepaid is het alsnog belachelijk duur! 25 euro moet je dus elke maand opwaarderen om te blijven internetten. Ik bel echt geen 25eu per maand weg, dus dat bedrag gaat zich alleen maar opstapelen.

Daarnaast krijgen "Virtuele" providers vaak slechte voorwaarden(3mb/s down), en geen toegang tot KPN hotspots oid.

Tijd dat er verandering komt in de markt en dat we weer terug gaan naar 10eu = FUP internet.

Door Tweakers user filenox, maandag 3 december 2012 20:19

Over die KPN hotspots kan ik niets zeggen want die zijn er in Belgie niet. Maar die slechte snelheden zijn uit de lucht gegrepen, bij MV in Belgie toch, ik haal hier (binnen) 10mbit/sec..

Door Tweakers user Remz, maandag 3 december 2012 21:26

filenox schreef op maandag 03 december 2012 @ 20:19:
Over die KPN hotspots kan ik niets zeggen want die zijn er in Belgie niet. Maar die slechte snelheden zijn uit de lucht gegrepen, bij MV in Belgie toch, ik haal hier (binnen) 10mbit/sec..
Geloof mij, in Nederland is geen één provider te vinden die in de praktijk 10mbit kan halen.
Mooi met 14mbit adverteren, en maar 4mbit leveren.

Door Tweakers user MtC, woensdag 5 december 2012 15:58

filenox schreef op maandag 03 december 2012 @ 20:19:
Over die KPN hotspots kan ik niets zeggen want die zijn er in Belgie niet. Maar die slechte snelheden zijn uit de lucht gegrepen, bij MV in Belgie toch, ik haal hier (binnen) 10mbit/sec..
Die slechte snelheden zijn uit de lucht gegrepen? Ik heb net MV buitengegooid omdat ik veel te lage snelheden haal. Ik spreek dan over 0,01 Mbps. Met Telenet op dezelfde locatie 7 Mbps. Niet iedereen heeft dezelfde ervaringen als jij! (Waar de dekking goed is, is MV overigens prima)

Reageren is niet meer mogelijk