21GB Extra op Dropbox!

Door filenox op vrijdag 3 februari 2012 22:47 - Reacties (67)
Categorie: Software, Views: 36.096

Enkele blogs geleden legde ik uit hoe het mogelijk was om 8GB extra opslagruimte te krijgen op Dropbox. 8GB is niet slecht maar het kan nog altijd veel beter ;) Om die reden kan je hieronder alle mogelijkheden vinden om zoveel mogelijk opslagcapaciteit te verkrijgen bij Dropbox.

Lees verder »

Remote control via Mail.app

Door filenox op woensdag 14 december 2011 16:08 - Reacties (15)
Categorie: Software, Views: 4.030

Aangezien ik sinds kort een nieuwe Macbook heb met eindelijk genoeg RAM ben ik Mail.app gaan gebruiken ipv de Gmail Notifier. Op mijn oude Mac Mini (2gig RAM) verbruikte Mail.app gewoon te veel geheugen, geheugen dat al schaars genoeg was. :)

Maar okť back to the point; wat velen van jullie niet weten is dat je via Mail regels kunt toevoegen aan inkomende berichten (mail, rss etc). Regels waardoor je niet alleen berichten in het rood kunt markeren of ze kunt verplaatsen maar er is zelfs de mogelijkheid om AppleScripts te laten draaien, interessante optie dus :)

Lees verder »

IconChanger 2.2

Door filenox op woensdag 13 april 2011 21:19 - Reacties (17)
Categorie: Software, Views: 4.206

$14 oktober 2009 heb ik een simpel tooltje gemaakt met de naam IconChanger.
Dit hoopje code maakt het mogelijk om makkelijk het icoon van je USB-stick te veranderen. Vandaag vond ik het projectje terug en heb ik nog enkele kleine wijzigingen gemaakt aan de interface. :)

Lees verder »

Red ze nu het nog kan...

Door filenox op zondag 21 november 2010 16:27 - Reacties (31)
Categorie: Software, Views: 5.860

Werken om de computer is niet echt gezond voor je ogen, waarom? Ja lees zelf maar;
Waarom computerwerk zo'n belasting is voor uw ogen

Onjuist of minder vaak knipperen met uw ogen

Knipperen is de natuurlijke wijze van uw lichaam om de traanlaag bij te vullen die uw ogen schoon en vochtig houdt. Door knipperen worden de tranen overal over uw ogen verspreid waardoor deze doorlopend vochtig blijven en vreemde deeltjes buiten worden gehouden en niet kunnen gaan irriteren.


Lees verder »

Productivity≤

Door filenox op vrijdag 12 november 2010 17:11 - Reacties (20)
Categorie: Software, Views: 6.668

Het is een hele tijd geleden dat ik nog iets van me heb laten horen maar zoals je ziet..hier ben ik weer - applaus - Gisteren heb ik namelijk op GoT in het 'Onmisbare tools & software voor Mac OS X' een fantastische tool gevonden namelijk Alfred. Alfred is een gratis programma voor OSX dat zich momenteel nog in betastatus bevind en je productiviteit een enorme boost kan geven, mits je het juist gebruikt ;)

Lees verder »